Aan- en verbouw

Jouw huis is jouw thuis, een plek welke door verbouwing of het plaatsen van een aanbouw steeds meer uniek en eigen wordt. Bij Jurgen Dankers Bouwerij begrijpen we als geen ander dat jouw ideeën en wensen tot in detail dienen te worden uitgevoerd. Wij hebben een groot inlevingsvermogen waar het gaat om jouw verbouwingswensen, wij denken met je mee, adviseren, bespreken alle facetten en bereiden de verbouwing tot in de puntjes voor.

Het uiteindelijke doel? Het beste resultaat! Wij kunnen de verbouwing compleet voor je verzorgen maar ook een deel daarvan, dit om kosten te besparen. Wij gaan uit van een samenwerking waarbij vooraf duidelijk is afgesproken wie wat doet en waarbij Jurgen Dankers Bouwerij de projectleider is.

Dus; moet de zolder worden opgeknapt, moet er een aanbouw voor de nieuwe keuken worden gezet, moet er een dakkapel worden geplaatst of wil je een totale nieuwe indeling van de woning? Voor de meest uiteenlopende verbouwingen kun je bij ons terecht.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij je langs, bespreken jouw bouwproject en maken een begroting van de kosten. Laat je verrassen met onze, vaak unieke, adviezen en laat ons bouwen aan jouw nieuwe fijne thuis!

Neem contact op met Jurgen