Kleine klussen

Je kent het vast wel; een lamp die nog opgehangen moet worden of dat plintje dat nog moet worden gezet. Een kastje dat in elkaar moet worden geschroefd of het kozijntje dat nog steeds moet worden geschilderd. Bijna iedereen heeft wel een lijstje met daarop kleine klusjes die steeds maar vooruit worden geschoven en uiteindelijk niet worden uitgevoerd.

De redenen hiervoor zijn vaak heel divers. Je bent misschien zelf niet handig en afhankelijk van vrienden, je hebt het te druk en komt er niet aan toe of je hebt er gewoon geen zin in. Toch kijk je er dagelijks tegenaan en wij kunnen ons voorstellen dat jezelf er zelfs aan ergert. Dat vinden wij bij Jurgen Dankers Bouwerij jammer en onnodig. Wij willen je graag helpen om jouw lijst met klusjes voor eens en altijd bij te werken.

Stel deze klusjes dus niet langer meer uit! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij je langs, bespreken de klussen en maken een begroting van de kosten. Stel jouw kleine klussen niet langer uit! Jurgen Dankers Bouwerij zorgt dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt!

Neem contact op met Jurgen