Renovatie

Renovatie aan een woning heeft vaak te maken met verbetering of vernieuwing. Jurgen Dankers Bouwerij vindt hierbij een bewuste keuze van materiaal erg belangrijk. Een keuze die altijd gebaseerd zou moeten zijn op kwaliteit, duurzaamheid en toekomstperspectief. Wij kunnen je als geen ander adviseren over de laatste duurzame technieken zodat je een bewuste materiaalkeuze kunt maken.

Je kunt bij ons terecht voor het vervangen van rotte kozijnen, het uithakken van een gevel en deze opnieuw invoegen, het vervangen de cv-installatie, het na-isoleren van jouw woning en het verbeteren van het energielabel. Maar ook voor de nieuwe frontjes op de keuken en het up-to-date maken van uw woning zodat deze weer aan de eisen van deze tijd én, nog belangrijker, aan jouw wensen voldoet!

Een renovatie kan, afhankelijk van de grootte, erg kostbaar zijn en wij vinden het daarom erg belangrijk dat deze gelijk goed wordt gedaan. Van het advies tot de uitvoering, Jurgen Dankers Bouwerij staat voor je klaar!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij je langs, bespreken jouw renovatieproject en maken een begroting van de kosten. Jouw huis duurzaam klaar voor de toekomst!

Neem contact op met Jurgen