Onderhoud

Goed onderhoud van jouw woning kan voorkomen dat je onverwachts voor grote kosten komt te staan. Maar wat is goed onderhoud en welke kosten brengt dit jaarlijks met zich mee? Onderhoud van een woning bestaat bijvoorbeeld uit de jaarlijkse controle van de cv-ketel, de 5-jaarlijkse schilderbeurt van de buitenboel, het vegen van de schoorsteen, het schoonmaken van de dakgoten, het controleren van de elektrische installatie, het maken van de lekkende afvoer, etc.

Jurgen Dankers Bouwerij biedt naast het uitvoeren van het onderhoud aan jouw woning nog een unieke service. Het inzichtelijk maken van het totale onderhoud van jouw huis. In een gestructureerd plan wordt voor je vastgelegd waar je wanneer rekening mee dient te houden en welke kosten hier aan verbonden zijn. Het grote voordeel hiervan is dat je weet welk bedrag je jaarlijks zou moeten reserveren voor onderhoud aan jouw woning.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en wij komen bij je langs, bespreken het onderhoud en maken een begroting van de kosten. Maak werk van het onderhoud aan jouw woning!

Neem contact op met Jurgen