JurgenDankersBouwerij-overkapping
JurgenDankersBouwerij-overkapping
JurgenDankersBouwerij-overkapping1
JurgenDankersBouwerij-overkapping2
JurgenDankersBouwerij-overkapping3
JurgenDankersBouwerij-overkapping5
JurgenDankersBouwerij-overkapping6
JurgenDankersBouwerij-overkapping7
JurgenDankersBouwerij-overkapping8
JurgenDankersBouwerij-overkapping9
JurgenDankersBouwerij-overkapping10
JurgenDankersBouwerij-overkapping11
JurgenDankersBouwerij-overkapping12
JurgenDankersBouwerij-overkappingJurgenDankersBouwerij-overkapping1JurgenDankersBouwerij-overkapping2JurgenDankersBouwerij-overkapping3JurgenDankersBouwerij-overkapping5JurgenDankersBouwerij-overkapping6JurgenDankersBouwerij-overkapping7JurgenDankersBouwerij-overkapping8JurgenDankersBouwerij-overkapping9JurgenDankersBouwerij-overkapping10JurgenDankersBouwerij-overkapping11JurgenDankersBouwerij-overkapping12

Bouw overkapping met buitenkeuken

Wil je een plek creëren in de tuin waar je lekker kunt borrelen en eten met vrienden of familie? Onder deze mooie eiken houten overkapping met buitenkeuken is dit allemaal mogelijk!

Jurgen Dankers Bouwerij heeft deze overkapping gebouwd in samenwerking met andere vakspecialisten.

Voordat we zijn gestart met bouwen zijn de ideeën van de opdrachtgever natuurlijk uitgebreid besproken. Jurgen Dankers Bouwerij heeft advies gegeven waar nodig, zodat uiteindelijk een mooi plan ontstaat dat geheel is afgestemd op de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

Voordat we konden starten met bouwen moest de tuin worden leeg gehaald. Toen dit was gebeurd zijn wij gestart met het storten van de fundering en de bouw het eiken houten geraamte. Toen het geraamte stond kon het dak worden gemaakt. Het plafond van de overkapping is gemaakt van eiken houten vellingdelen, waarin diverse spotjes zijn geplaatst. De bovenkant kan het dak is voorzien van dakbedekking.

De wanden van de overkapping zijn gestuukt en er is een bergruimte gemaakt van Zweeds rabat. We hebben een buitenkeuken gemaakt met kraan en rvs wasbak en een betonnen aanrechtblad. Dit blad is ter plekke gestort. De deur naar de garage is betimmerd met eiken planken.

Ten slotte heeft Jurgen Dankers Bouwerij de bloembakken in de tuin gemaakt van Zweeds rabat, is de tuin voorzien van diverse lichtpunten en zijn de pvc regenpijpen vervangen voor zinken regenpijpen.

Het resultaat: een hoogwaardig afgewerkte en zeer stijlvolle overkapping in een sfeervolle achtertuin.

Recensie van de klant: “Echt vakmanschap! Meedenkend en keurig in de uitvoering. Dankzij Jürgen hebben we echt wat we willen; een prachtige tuin waar we eindeloos van kunnen genieten. Mede dankzij de veranda, waar ook hier weer alle aandacht aan besteed is. Dankjewel!”

Neem contact op met Jurgen