Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer01
Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer01
Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer02
Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer03
Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer01Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer02Jurgen Dankers Bouwerij – Modernisering woonkamer03

Modernisering woonkamer

In samenwerking met ontwerpbureau Thoben en Minten heeft Jurgen Dankers Bouwerij deze woonkamer een volledig nieuwe uitstraling gegeven.

In de woonkamer is de ombouw om de open haard weggehaald en de schoorsteen glad gezet, zodat er meer ruimte ontstaat en de haard een moderne uitstraling heeft gekregen. De schoorsteen en twee wanden hebben een betonlook gekregen door middel van stucwerk op een cementbasis. Hiernaast heeft Jurgen Dankers Bouwerij een lichte laminaatvloer gelegd die in mooi contrast staat met de wand.

De vensterbank bij de zithoek is vernieuwd en verbreed voor extra zitruimte en een huiselijke sfeer. Ook de eethoek heeft een opknapbeurt gekregen. Er is een eetkamerbank gecreëerd in een lichte betonkleur en van 2 bestaande eettafels is een nieuwe grote eettafel gemaakt.

Het resultaat: Een moderne, sfeervolle woonkamer met een industriële look!

Neem contact op met Jurgen