JurgenDankersBouwerij-VerbouwingWoonkamer
JurgenDankersBouwerij-VerbouwingWoonkamer
JurgenDankersBouwerij-VerbouwingWoonkamer

Verbouwing woning

Heeft uw woning geen efficiënte indeling en wilt u moderniseren?

Jurgen Dankers Bouwerij heeft deze woning geheel verbouwd. Het doel was de ruimtes efficiënter indelen en meer licht in de woning creëren.

De keuken is verplaatst naar het voormalige kantoor en de oude keuken is verbouwd tot bijkeuken. Diverse muren zijn weggehaald zodat de keuken toch verbonden is met de woonkamer en er meer daglicht in de woonkamer komt. Het meeste daglicht komt door de lichtstraat die is geplaatst over de gehele breedte van de woonkamer. Hiernaast is er een nieuwe keuken geplaatst, een nieuwe vloer gelegd en de woning is hoogwaardig afgewerkt. De grootste sfeermakers in huis zijn de nieuw geplaatste doorkijk gashaard en het op maat gemaakte dressoir.

Dit project heeft Jurgen Dankers gerealiseerd in samenwerking met ontwerpbureau Thoben en Minten.

Het resultaat: een ruime, hoogwaardig afgewerkte, sfeervolle woning!

Neem contact op met Jurgen